Hvorfor skal kunder velge VIKING?


Produktkvalitet


Vi produserer kvalitetsprodukter med en stor grad av håndlagede prosedyrer for å sikre den unike kvaliteten. Vår ekspertise innenfor produksjon og prosessoptimalisering gjør at vi kan utføre dette kostnadseffektivt.


Service og kundetilfredshet utover det vanlige

Vi er et lite familiefirma og kjennetegnes av sterk fokus på service og tilpasningsdyktighet for våre kunder og brukere. Alle får unik fokus og DU er aldri en i mengden! Det være seg om du jobber med salg eller kundeservice hos ett av våre depot, om du selv er tannlege, jobber hos en tannlege eller andre bruker av våre produkter.


VIKING Kvalitetsgaranti

Dine tilbakemeldinger er viktige for oss for at vil hele tiden skal utvikle oss og bli bedre. Vi er genuint interessert i å forstå våre kunder og lytter til dere med den største respekt for kompleksiteten i deres yrke. Vi erstatter kostnadsfritt dersom du skulle være misfornøyd med noen av våre produkter. Beskriver du problemet for oss kan vi gjøre individuelle tillpassninger.


Om ikke noe av det ovennevnte svarer til dine forventninger som kunde eller partner så håper jeg du kan si i fra. Dette verdsettes stort og hjelper oss med kontinuerlige forbedringer i vårt kvalitetsarbeide i henhold til ISO stadarder.

close